Easy Recruitment

Psychologische testen

Easy Recruitment biedt onafhankelijk van haar traject losse psychologische testen aan. Dit helpt u bij het vormen van een juist beeld van een kandidaat. Onze testen zijn niet alleen een goed selectiemiddel, maar zijn ook een zeer goed meetinstrument voor uw huidige team. Hieronder staat beschreven welke testen wij aanbieden.

Persoonlijkheidstest (Performance Indicator)
Door middel van een vragenlijst wordt inzicht verkregen in de persoonlijkheidsstructuur van de kandidaat. De persoonlijkheidstest geeft een beschrijving van de arbeidsmentaliteit met betrekking tot onderwerpen als productiviteit, kwaliteit van het werk, het nemen van initiatief, teamwerk, probleem oplossend vermogen, stress en conflictbestendigheid.

Tarief: € 185,- inclusief rapportage, exclusief BTW.

Functiegeschiktheidstest (Profielonderzoek)
De test meet de wijze van denken, het interessegebied en de karaktereigenschappen van de kandidaat. Hierdoor ontstaat een totaalbeeld van de persoon. De uitkomst wordt afgezet tegen criteria die belangrijk zijn voor de functie en worden uitgewerkt in duidelijke rapportages.

Tarief: € 285,- inclusief rapportage, exclusief BTW.

Salestest (Sales Indicator)
De Sales Indicator geeft inzicht in de belangrijkste commerciële kwaliteiten. Er worden vijf commerciële eigenschappen gemeten en zeven gedragsvariabelen, waaronder: commerciële gedrevenheid, benaderen van nieuwe klanten, weerstand tegen telefonische acquisitie, zelfstartend vermogen en honoreringsvoorkeur.

Tarief: € 185,- inclusief rapportage, exclusief BTW.

Wat biedt het u?
- Betrouwbaarheid (internationaal erkend en jaarlijkse toetsing)
- Duidelijke rapportage (helder taalgebruik en grafische weergave)
- Gemakkelijk in te zetten (via Internet )
- Snel (binnen 24 uur rapportage)

© Easy Recruitment 2019

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie