Easy Recruitment
Vacatures
inMaastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
inDuiven
[chapo]
inTiel/Houten
Ben jij die salestijger, die vanuit de binnendienst, samen met de accountmanager de klant optimaal wil bedienen?
| RSSRSS

Over ons

Easy Recruitment is onderdeel van AV Werving & Selectie B.V. uit Amersfoort. AV Werving & Selectie is een werving- en selectiebureau dat is gespecialiseerd in Salesfuncties. Waar AV zich op 'state of the art' werving en selectie richt, richt Easy Recruitment zich op een laagdrempeligere dienstverlening zonder dat hier concessie aan kwaliteit wordt gedaan. Easy Recruitment is specialist in alle kantoorfuncties. Easy Recruitment is opgericht om de markt op een andere manier te kunnen bedienen en om de expertise van AV vanuit Salesfuncties ook om te kunnen zetten naar andere kantoorfuncties. Werven via Easy Recruitment is zeer eenvoudig, snel en zeker niet duur! Easy Recruitment staat voor de gemakkelijkste manier van werven.

Alle kantoorfuncties

Easy Recruitment weet voor elke vacature op kantoorniveau de juiste kandidaat te vinden. Denk aan officemanagers, commerciële binnen- of buitendienst, financial controllers, marketingposities of zelfs supply chain managers. Eigenlijk is elke kandidaat te vinden via Easy Recruitment.

AV Werving & Selectie

AV Werving & Selectie is de initiatiefnemer van het Easy Recruitment product. AV Werving & Selectie is sinds 2000 actief op het gebied van het werven en selecteren van de beste Sales- en Accountmanagers. Op zoek naar een interessante Saleskandidaat of bent u zelf een Salestopper? Kijk dan ook eens op de site van AV Werving & Selectie.

 

 

 

 

i4Sales MyBit B.V. uw logo hier King Nederland B.V. Simac Electronics Nassau-Indus Deur BV Bunzl Socia B.V. Aggreko Nederland BV Recticel Groep

© Easy Recruitment 2019

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie