Easy Recruitment
Vacatures
inTiel
Ben jij die salestijger, die vanuit de binnendienst, samen met de accountmanager de klant optimaal wil bedienen?
inHeteren
Als Supervisor Helpdesk word je ingezet voor het ondersteunen van onze klanten die vragen hebben over het gebruik van Axxerion. De functie is geen call-center baan waarbij je alleen de telefoon oppakt, je bent ook eindverantwoordelijk voor het oplossen van de vragen die binnenkomen.
inMaastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
inLandelijk
[chapo]
| RSSRSS

Over ons

Easy Recruitment richt zich zich op een laagdrempeligere dienstverlening zonder dat hier concessie aan kwaliteit wordt gedaan. Easy Recruitment is specialist in alle kantoorfuncties. Werven via Easy Recruitment is zeer eenvoudig, snel en zeker niet duur! Easy Recruitment staat voor de gemakkelijkste manier van werven.

Alle kantoorfuncties

Easy Recruitment weet voor elke vacature op kantoorniveau de juiste kandidaat te vinden. Denk aan officemanagers, commerciƫle binnen- of buitendienst, financial controllers, marketingposities of zelfs supply chain managers. Eigenlijk is elke kandidaat te vinden via Easy Recruitment.

i4Sales King Nederland B.V. Nubiko IT BV MyBit B.V. Aggreko Nederland BV Nassau-Indus Deur BV Geonovum Online Accountants MKB Bunzl Socia B.V.

© Easy Recruitment 2021

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie