Easy Recruitment
Vacatures
inTiel
Ben jij die salestijger, die vanuit de binnendienst, samen met de accountmanager de klant optimaal wil bedienen?
inHeteren
Als Supervisor Helpdesk word je ingezet voor het ondersteunen van onze klanten die vragen hebben over het gebruik van Axxerion. De functie is geen call-center baan waarbij je alleen de telefoon oppakt, je bent ook eindverantwoordelijk voor het oplossen van de vragen die binnenkomen.
inMaastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
inLandelijk
[chapo]
| RSSRSS

Onze klanten

Aggreko Nederland BV

Aggreko Nederland BV

Aggreko is wereldwijd de grootste verhuurder van aggregaten, koelmachines en klimaatbeheersingsapparatuur.
Axxerion Facility Services

Axxerion Facility Services

Geen behoefte aan dure software en complexe installatietrajecten? Axxerion is een proces-georiënteerd Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat beschikbaar is via Internet.
Boelen Adviesgroep B.V.

Boelen Adviesgroep B.V.

Boelen Adviesgroep is opgericht in 1993 en heeft zich ontwikkeld tot een complete HRM-dienstverlener. Boelen is gespecialiseerd in instroom, doorstroom, ontwikkeling en uitstroom van personeel.
BSI Management Systems BV

BSI Management Systems BV

BSI Group is, als certificatie-instelling, marktleider voor audits en certificering van diverse managementsystemen.
Bunzl

Bunzl

Bunzl is een groothandel voor de food- en non-food industrie, foodretail en foodservice markt. Binnen Nederland, maar ook wereldwijd, geldt Bunzl als dé specialist in non-food.
Geonovum

Geonovum

Geonovum maakt geo-informatie van de publieke sector breed toegankelijk en ontwikkelt en beheert de standaarden die daarvoor nodig zijn. Voor de nationale geo-informatie infrastructuur zijn wij de schakel tussen beleid en uitvoering.
Hoogerwerf for Office

Hoogerwerf for Office

Hoogerwerf for office al 45 jaar een begrip in de regio Rijnmond. Dé specialist voor alles op het gebied van kantoor.
i4Sales

i4Sales

i4Sales is een marketingbureau met een sterke focus op ICT. Wij zijn sterk in het structureel bewerken van prospectbedrijven.
JobXion

JobXion

JobXion is een ervaren uitzend- en detacheringsorganisatie in bouw en techniek.
Lasaulec B.V.

Lasaulec B.V.

In ruim 60 jaar is Lasaulec uitgegroeid van specialist in lasbenodigdheden tot allround groothandel voor industrie. Onze bedrijfsprocessen zijn met die rolverandering meegegroeid.
MyBit B.V.

MyBit B.V.

MyBit B.V. is gespecialiseerd in technische projecten en diensten die hoofdzakelijk gemaakt worden voor communicatie, distributie en marketingdoeleinden.
Nassau-Indus Deur BV

Nassau-Indus Deur BV

Nassau-Indus Deur is een gerenommeerde leverancier van hoge kwaliteit bedrijfsdeuren. Zij adviseert, levert en monteert alle type bedrijfsdeuren en verzorgt tevens service gedurende de totale levensduur. Als adviseur en leverancier geniet zij voorkeur bij architecten, aannemers en eindgebruikers.
Nubiko IT BV

Nubiko IT BV

Nubiko is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve self-service portal software. De self-service portals van Nubiko worden ingezet om kosten te besparen en klantgerichtheid te verbeteren.
Online Accountants MKB

Online Accountants MKB

Online Accountants MKB is een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs. Wij leveren eigentijdse financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers
PACCOR Netherlands B.V.

PACCOR Netherlands B.V.

PACCOR® is marktleider op het gebied van kunststofverpakkingen voor toepassing in de sectoren Industry en Food Service. De organisatie is ontstaan door het samenvoegen van PACCOR, Veriplast en Pannunion.
Recticel Groep

Recticel Groep

Recticel is een Belgische Groep die sterk is uitgebouwd in Europa, maar ook actief is in de rest van de wereld. Recticel draagt bij tot het dagelijks comfort met schuimvullingen voor zitmeubelen, matrassen en lattenbodems van topmerken, isolatiemateriaal, interieurcomfort voor auto's en allerlei...
Simac Electronics

Simac Electronics

Simac Electronics is een onderdelel van Simac. Het is niet zomaar een technische handelsonderneming. Als kenniscentrum en ingenieursbureau biedt zij haar klanten hoogwaardige meet- en verbindingsoplossingen. Zo levert en ondersteunt Simac Electronics glasvezelmeet- en lasapparatuur en...
Socia B.V.

Socia B.V.

Socia, Latijn voor partner, is een value-added reseller gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor de zakelijke eindgebruiker en de overheid.
Spijkerman B.V.

Spijkerman B.V.

Spijkerman Prefab Beton is onder meer specialist in de levering en plaatsing van veilige en geconditioneerde prefab betonnen behuizingen voor netwerken t.b.v. elektriciteit, gas, telecommunicatie en meet- en regelsystemen voor bijvoorbeeld gemalen of het spoorwegnet. Waar dan ook en onder alle...
TSB Bescom

TSB Bescom

tsb - bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoekencoder tot servosysteem en van display tot motion controller.
i4Sales Recticel Groep Bunzl MyBit B.V. Boelen Adviesgroep B.V. Online Accountants MKB TSB Bescom King Nederland B.V. Socia B.V. Simac Electronics

© Easy Recruitment 2021

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie