Easy Recruitment
Nieuwe vacatures
Maastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
Oosterhout
Hoofd TD worden van een succesvol productiebedrijf van bouwmaterialen?
Amersfoort
[chapo]
Delft
[chapo]
| RSSRSS

Socia B.V.

Socia B.V.
Activiteit: Software
Website: Socia

Socia, Latijn voor partner, is een value-added reseller gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor de zakelijke eindgebruiker en de overheid. Of het nu gaat om bedrijfs-specifieke configuraties en automatiserings-trajecten, Socia is dankzij haar gekwalificeerde medewerkers en goede contacten met vooraanstaande fabrikanten, een betrouwbare partner.

Value added partner in maatwerk IT-oplossingen
Als full service IT-dienstverlener biedt Socia: inventarisatie, deskundig advies, begeleiding, integratie, implementatie, installatie, custo-mizing, assemblage, consultancy, beheer en training. Dankzij de platte organisatiestructuur en de ruime beslissingsbevoegdheid van haar medewerkers worden beslissingen snel genomen en vraagstukken adequaat aangepakt. Verantwoording nemen voor het traject; van inventarisatie tot uitvoer en beheer, dat is Socia!

Recente vacatures van Socia B.V.

Hieronder treft u de meest recente vacature(s) waarvoor Easy Recruitment de werving en selectie verzorgt. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Verkoper ICT

Amsterdam
Deel dit bedrijf
Nubiko IT BV Axxerion Facility Services uw logo hier Bunzl Socia B.V. Simac Electronics Lasaulec B.V. Geonovum Aggreko Nederland BV Recticel Groep

© Easy Recruitment 2019

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie