Easy Recruitment
Vacatures
inTiel
Ben jij die salestijger, die vanuit de binnendienst, samen met de accountmanager de klant optimaal wil bedienen?
inHeteren
Als Supervisor Helpdesk word je ingezet voor het ondersteunen van onze klanten die vragen hebben over het gebruik van Axxerion. De functie is geen call-center baan waarbij je alleen de telefoon oppakt, je bent ook eindverantwoordelijk voor het oplossen van de vragen die binnenkomen.
inMaastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
inLandelijk
[chapo]
| RSSRSS

Socia B.V.

Socia B.V.
Activiteit: Software
Website: Socia

Socia, Latijn voor partner, is een value-added reseller gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor de zakelijke eindgebruiker en de overheid. Of het nu gaat om bedrijfs-specifieke configuraties en automatiserings-trajecten, Socia is dankzij haar gekwalificeerde medewerkers en goede contacten met vooraanstaande fabrikanten, een betrouwbare partner.

Value added partner in maatwerk IT-oplossingen
Als full service IT-dienstverlener biedt Socia: inventarisatie, deskundig advies, begeleiding, integratie, implementatie, installatie, custo-mizing, assemblage, consultancy, beheer en training. Dankzij de platte organisatiestructuur en de ruime beslissingsbevoegdheid van haar medewerkers worden beslissingen snel genomen en vraagstukken adequaat aangepakt. Verantwoording nemen voor het traject; van inventarisatie tot uitvoer en beheer, dat is Socia!

Recente vacatures van Socia B.V.

Hieronder treft u de meest recente vacature(s) waarvoor Easy Recruitment de werving en selectie verzorgt. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Verkoper ICT

Amsterdam
Deel dit bedrijf
Lasaulec B.V. Aggreko Nederland BV Nassau-Indus Deur BV King Nederland B.V. Nubiko IT BV Geonovum Bunzl Simac Electronics MyBit B.V.

© Easy Recruitment 2021

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie