Easy Recruitment
Nieuwe vacatures
Maastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
Oosterhout
Hoofd TD worden van een succesvol productiebedrijf van bouwmaterialen?
Amersfoort
[chapo]
Delft
[chapo]
| RSSRSS

Anouk Rebel

Sinds juli 2011 is Anouk werkzaam bij AV Werving & Selectie in de functie van managementassistent. Na haar opleiding Personeel & Arbeid is zij een tijdje als intercedente werkzaam geweest. Hier ontdekte Anouk dat zij de meeste voldoening en energie uit haar werk haalt, door op ondersteunende wijze een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de organisatie. Dit geeft haar energie. Dat is ook terug te zien in haar liefde voor voetbal. Zij voetbalt momenteel in het damesteam bij Veensche Boys. Anouk haalt de meeste voldoening uit het creëren van kansen om de spitsen te laten scoren. In zo’n situatie voelt zij zich op haar best en komt zij het meest tot haar recht; ondersteunend, maar wel doelgericht en uit op winst.

Anouk is getrouwd met Hermen en woont in Amersfoort. Zij houdt ervan om op te trekken met vrienden, lekker Italiaans te koken en op vakantie te gaan naar haar favoriete vakantieland Italië, om lekker actief te zijn, maar ook te kunnen ontspannen.

Contact

T: 033-286 0150
E: anouk@easy-recruitment.nl

 

 

 

 

 

 

 

MyBit B.V. Axxerion Facility Services uw logo hier Bunzl i4Sales Recticel Groep Nubiko IT BV Simac Electronics Boelen Adviesgroep B.V.

© Easy Recruitment 2019

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie