Easy Recruitment
| RSSRSS

Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Easy Recruitment niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld Easy Recruitment is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo´n link. Easy Recruitment behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Easy Recruitment voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Easy Recruitment neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Easy Recruitment houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.
Recticel Groep MyBit B.V. TSB Bescom Nubiko IT BV Bunzl Online Accountants MKB King Nederland B.V. Aggreko Nederland BV Lasaulec B.V.

© Easy Recruitment 2018

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie