Easy Recruitment
Vacatures
inDen Bosch
Wij zoeken een vestigingsmedewerker voor de Den Bosch met een kleurrijk palet aan skills. Denk je dat jij in deze rol goed uit de verf komt? 
inDuivendrecht
Wij zoeken een vestigingsmedewerker voor de Duivendrecht met een kleurrijk palet aan skills. Denk je dat jij in deze rol goed uit de verf komt? 
inDuiven
[chapo]
inTiel/Houten
Ben jij die salestijger, die vanuit de binnendienst, samen met de accountmanager de klant optimaal wil bedienen?
| RSSRSS

i4Sales

i4Sales
Activiteit: Marketing
Website: i4sales

i4Sales is een marketingbureau met een sterke focus op ICT. Wij zijn sterk in het structureel bewerken van prospectbedrijven. Onze commerciƫle medewerkers hebben aantoonbare functionele kennis en ervaring op het gebied van ICT. Ons doel is niet om snel te groeien, maar om operationele kwaliteit te leveren en te waarborgen.

Groei
Een uitdagende targetsetting (over het algemeen gebaseerd op een gezonde groeidoelstelling) schept direct de uitdaging om meer te doen bij bestaande klanten ofwel te zorgen voor nieuwe klantnamen. Het realiseren van groei van het aantal klanten kan ook zorgen voor risicospreiding (de 80/20 regel) waarbij je als bedrijf niet afhankelijk bent van slechts enkele grote klanten. Bovendien gebeurt het ook wel eens dat een bestaande klant ervoor kiest om concurrerende bedrijven projecten te gunnen. De vraag naar nieuwe klanten is daarmee een feit. i4Sales helpt met het creƫren van een goede balans tussen het handhaven van het bestaande klantenbestand en een structurele aanpak in de zoektocht naar nieuwe klanten.

Recente vacatures van i4Sales

Hieronder treft u de meest recente vacature(s) waarvoor Easy Recruitment de werving en selectie verzorgt. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
King Nederland B.V. Axxerion Facility Services uw logo hier Geonovum Bunzl Online Accountants MKB Recticel Groep Nubiko IT BV Boelen Adviesgroep B.V.

© Easy Recruitment 2019

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie