Easy Recruitment
Nieuwe vacatures
Maastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
Oosterhout
Hoofd TD worden van een succesvol productiebedrijf van bouwmaterialen?
Amersfoort
[chapo]
Delft
[chapo]
| RSSRSS

Hoogerwerf for Office

Hoogerwerf for Office

Activiteit: Kantoorbenodigdheden
Website: Hoogerwerf

Hoogerwerf for office al 45 jaar een begrip in de regio Rijnmond. Dé specialist voor alles op het gebied van kantoor. Of u nu een goede leverancier van kantoorartikelen zoekt, toe bent aan een nieuw document systeem of advies nodig heeft voor uw kantoorinrichting, onze vakkundige medewerkers staan u bij om de juiste keuzes te maken voor uw organisatie.

Kantoorartikelen
U grijpt nooit meer mis, dat is waar wij voor staan! Onze eenvoudige webshop, vakkundige binnendienst en snelle bezorging zorgen ervoor dat u dagelijks kunt beschikken over al uw benodigde kantoorartikelen.

Kantoorinrichting
Het goed inrichten van een kantoor gaat allang niet meer over meubelen: tafels, stoelen en kasten. Het moderne kantoor is geëvalueerd van een werkfabriek, naar een inspirerende omgeving waar je samenwerkt, ontmoet, ideeën opdoet maar waar je ook geconcentreerd kunt werken. Arbeidsmarkten zijn zo veranderend dat de oplossingen van vandaag, morgen niet meer voldoen.

Wij denken met u mee over hoe u deze ontwikkelingen binnen uw organisatie kunt opvangen. Van een nieuw bureau tot een volledig interieur of zelfs complete turn-key projecten, onze gepassioneerde en ervaren adviseurs kijken samen met u naar uw specifieke situatie. Samen met u creëren wij een werkomgeving waar u, uw huidige werknemers en uw toekomstig werknemers prettig en efficiënt kunnen werken.

Documentsystemen
De multifunctional wordt eindelijk multifunctioneel! De documentsystemen van vandaag zijn machines aangesloten op het bedrijfsnetwerk die kunnen printen, scannen en kopiëren. Machines die echt bijdragen aan de bedrijfsvoering door snelheid, kwaliteit, efficiëntie en nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan digitale archivering; rechtstreeks te koppelen met uw administratiesysteem. Geen ordners vol papier meer!

Deel dit bedrijf
King Nederland B.V. Simac Electronics Online Accountants MKB i4Sales Axxerion Facility Services Recticel Groep Lasaulec B.V. Boelen Adviesgroep B.V. Socia B.V. Geonovum

© Easy Recruitment 2019

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie