Easy Recruitment
Vacatures
inTiel
Ben jij die salestijger, die vanuit de binnendienst, samen met de accountmanager de klant optimaal wil bedienen?
inHeteren
Als Supervisor Helpdesk word je ingezet voor het ondersteunen van onze klanten die vragen hebben over het gebruik van Axxerion. De functie is geen call-center baan waarbij je alleen de telefoon oppakt, je bent ook eindverantwoordelijk voor het oplossen van de vragen die binnenkomen.
inMaastricht
Mooie kans bij Mooij Verf in Maastricht voor een vestigingsmedewerker met een sterke affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche!
inLandelijk
[chapo]
| RSSRSS

Filosofie Easy Recruitment

Technologie verandert steeds sneller. Dit heeft effect op de gehele maatschappij en daarmee ook op de meest effectieve manier van personeelswerving. Waar men vroeger massacommunicatie inzette om de juiste kandidaten voor een vacature te vinden, ligt de focus tegenwoordig steeds meer op het bereiken van een selecte groep kandidaten die binnen uw doelgroep past. Hoe bereikt u alleen dat deel van de werkzoekenden dat voldoet aan de eisen die u stelt?

Werven kan slimmer, sneller en eenvoudiger

Dat is waar Easy Recruitment voor staat. Easy Recruitment helpt bedrijven om sneller en eenvoudiger te werven. Dit doen wij door u optimaal gebruik te laten maken van bestaande (online-) technologie. Kandidaten komen niet meer 'zomaar' binnenlopen. Een advertentie in een dagblad is niet meer van deze tijd en heeft haar waarde verloren. Ook zal één advertentie op een online jobboard vaak niet voldoende zijn. Werven anno 2020 werkt anders. Daarvoor is een slimme aanpak vereist. Daar zijn wij goed in. Het selecteren van een kandidaat kunt u vaak prima zelf, mits u voldoende keuze hebt. Wij zorgen voor voldoende en interessante keuzemogelijkheden, het selecteren doet u zelf.
Nassau-Indus Deur BV Axxerion Facility Services Online Accountants MKB i4Sales MyBit B.V. uw logo hier Simac Electronics TSB Bescom Boelen Adviesgroep B.V.

© Easy Recruitment 2021

- Sitemap - disclaimer - Algemene Voorwaarden - Alle vacatures
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie